Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.kdv-babywellness.be/templates/webtemplate1/functions.php on line 177

Onze visie

Baby Wellness staat garant voor een verantwoorde en professionele kinderopvang
We streven ernaar dat ieder kind zich veilig voelt en zich optimaal kan ontplooien. We vinden het voornaam dat uw kind gestimuleerd wordt om zowel individueel als in groepsverband tot ontwikkeling te komen. Bij Baby Wellness werken enkel gediplomeerde medewerkers die via vorming en teamwerking op de hoogte blijven van nieuwe inzichten rond groepsopvoeding.

De sfeer van warmte en geborgenheid in de opvang die nodig is voor een optimale ontwikkeling, wordt door ons bepaald. De individuele momenten van aandacht geven bij het spelen, eten, slapen en verzorgen, worden benut om tot een echt persoonlijk contact met het kind te komen.
Hierbij houden we rekening met het ritme, de persoonlijkheid en de 'eigen'-aardigheden van elk individueel kind.

De inrichting van de leefruimtes voor de kinderen bepaalt voor een groot deel hoe kinderen spelen, zich gedragen en zich ontwikkelen.
Daarom is iedere leefruimte zo ingericht dat het uitnodigt en stimuleert tot een zo divers mogelijk spel, maar ook kansen biedt voor het kind om zich even terug te trekken uit de groep.
De ruimte heeft een kindvriendelijke uitstraling en voldoet aan alle eisen van kwaliteit en veiligheid.

Wij streven naar een optimale hygiëne, voor zowel de kinderen als de leefruimtes.


Een goede opvang van het kind kan nauwelijks zonder een goede samenwerking met de ouders. Deze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij streven naar een open en eerlijke communicatie.

Tot slot bieden wij U als ouder de mogelijkheid om door de dag een half uurtje te komen knuffelen of spelen met uw kind. Voor meer praktisch info hieromtrent neemt u best contact op met de coördinator.


Kinderdagverblijf Baby Wellness

Maastrichterstraat 1-C, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 089-615008
Ondernemingsnr: 0851-848-456