Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.kdv-babywellness.be/templates/webtemplate1/functions.php on line 177

Baby Massage

Brigitte, de coördinator verteld:

"Door de vele jaren ervaring die ik heb opgedaan in mijn Kinderdagverblijf “De Boelekes” kan ik concluderen dat een baby niet enkel behoefte heeft aan een goede verzorging en speelgoed, maar dat het individueel bezig zijn met de baby ook een heel belangrijke factor is in de ontwikkeling.

Al een geruime tijd ben ik van plan geweest de baby massage te introduceren in de kinderopvang en deze gedachte heb ik nu daadkracht bijgezet door het te realiseren.

De Shantala Baby massage biedt de mogelijkheid om individuele aandacht aan uw baby te geven en uw kind te laten genieten op een warme en liefdevolle manier.

Artsen en vroedvrouwen zijn het er over eens dat baby massage de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby bevorderd. Baby massage is uiterst geschikt bij huilbaby's en baby's die vaak last hebben van krampjes. Onderzoek heeft ook aangetoond dat deze techniek nog een aantal andere voordelen heeft zoals:

  • de baby slaapt rustiger en dieper de spijsvertering verloopt vlotter waardoor uw baby minder last zal hebben van krampjes
  • een betere gewichtstoename
  • een verbeterde zintuiglijke coördinatie
  • stimulatie van de motorische en emotionele ontwikkeling
  • de doorbloeding wordt bevorderd, hierdoor zal er meer endorfine worden aangemaakt; het "goed gevoel" hormoon

Als gediplomeerd Shantala baby masseur kan ik uw Baby tijdens het verblijf bij Baby Wellness verwennen met een deugddoende Shantala baby massage. Deze massage dient U als ouders aan te vragen, in overleg met Brigitte en wordt ook apart verrekend.

Het is een extraatje…een luxe aanvulling tijdens de opvanguren, voor uw kleine spruit.

De prijs voor een baby massage van een half uur is €20,00. U kan gebruik maken van de aanbieding waarbij U bij het inkopen van 5 massages voor uw baby, de 6de massage voor uw baby gratis ontvangt.

Zoekt u een origineel en uniek kraamgeschenk? Geef dan de baby massage cadeaubon cadeau. De baby massage zal plaatsvinden op afspraak."


Kinderdagverblijf Baby Wellness

Maastrichterstraat 1-C, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 089-615008
Ondernemingsnr: 0851-848-456